Ένατη η Μάρκου στους Παραολυμπιακούς

Δημοσιεύθηκε 6.9.2024
Ένατη η Μάρκου στους Παραολυμπιακούς

Mε τη συμμετοχή της Μαρίας Μάρκου στην άρση βαρών σε πάγκο ολοκληρώθηκε η παρουσία της κυπριακής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Η Κύπρια παραθλήτρια, στη δεύτερη συμμετοχή της σε Παραολυμπιάδα (σ.σ. στο Τόκιο ήταν έβδομη) πήρε την ένατη θέση καταφέρνοντας να σηκώσει τα 95kg. Θυμίζουμε ότι στο Παρίσι η Κύπρος πανηγύρισε δυο μετάλλια, αμφότερα στην κολύμβηση από την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία πήρε το αργυρό στα 50μ. ελεύθερο και το χάλκινο στα 100μ. πρόσθιο. Ο τρίτος εκπρόσωπός μας, Βίκτωρας Πενταράς, πήρε την έβδομη θέση στο άλμα εις μήκος.

Στο μεταξύ, η Μαρία Μάρκου, μετά από απόφαση του Αρχηγού αποστολής Ανδρέα Θεοφυλάκτου, θα είναι η σημαιοφόρος για την Κύπρο στην τελετή λήξης η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Εθνικό στάδιο Γαλλίας.

Στην τελετή λήξης θα συμμετάσχει ο ίδιος αριθμός ατόμων όπως και στην τελετή έναρξης, δηλαδή επτά άτομα και τα οποία είναι εκτός από τη Μαρία Μάρκου και τον αρχηγό, ο βοηθός Αρχηγός Σάββας Λακερίδης, ο αθλητής Βίκτωρας Πενταράς, οι προπονητές Ηλίας Αγαπίου και Δημήτρης Ιωαννίδης και η σύνοδος Χριστίνα Καλλή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου