Ο πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωση έκλεισε την εκκρεμότητα των 47.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε 28.6.2024
Ο πρόεδρος της Sabbianco Ανόρθωση έκλεισε την εκκρεμότητα των 47.000 ευρώ

Με ανακοίνωσή της η Sabbianco Ανόρθωση ενημερώνει ότι ξοφλήθηκαν συνολικά 47.000 ευρώ, οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε από επεισόδια που δημιουργήθηκαν πριν από δυο χρόνια σε αγώνα με τη Gorenje Velenje στη Σλοβενία.

Η ανακοίνωση της Sabbianco Ανόρθωση:

«Το ΔΣ της Sabbianco Ανόρθωσις Handball ανακοινώνει ότι μία σημαντική οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε για την ομάδα μας έχει διευθετηθεί.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ μας είχε επιβάλει πρόστιμο 40.000 ευρώ μετά τον αποκλεισμό μας από τα κύπελλα Ευρώπης λόγω επεισοδίων σε εκτός έδρας αγώνα στην Σλοβενία πριν από 2 χρόνια ενώ παράλληλα έπρεπε να πληρώσουμε άλλες 7.000 ευρώ για επεισόδια που είχαν κάνει οπαδοί μας .

Το παραπάνω ποσό έχει πληρωθεί εξ´ολοκλήρου από τον πρόεδρο της ομάδας μας κ.Αντρέα Αντρέου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ