Κεκλεισμένων το Super Cup ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ λόγω φόβου της Αστυνομίας για επεισόδια

Δημοσιεύθηκε 4.10.2023
Κεκλεισμένων το Super Cup ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ λόγω φόβου της Αστυνομίας για επεισόδια

Κεκλεισμένων θα διεξαχθεί ο αγώνας Futsal Super Cup ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, μετά από σύσταση της Αστυνομίας στην ΚΟΠ, λόγω του ότι «σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξουν επεισόδια μεταξύ οπαδών».

Η ομοσπονδία έκανε δεκτή τη σύσταση της Αστυνομίας να γίνει ο αγώνας της Πέμπτης (5/10, 19:30, «Κίτιον») χωρίς κόσμο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να δικαιούνται 30 άτομα η κάθε μία, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων και των χορηγών.

Τη σχετική επιστολή της ΚΟΠ προς τα σωματεία δημοσιοποίησε η ΑΕΛ, αναγράφοντας: «KΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ».

4656705808300602 image

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ