Η ΑΕΛ έκανε πλάκα στο ντέρμπι κορυφής και πήρε πίσω την πρωτιά

Δημοσιεύθηκε 23.1.2023
Η ΑΕΛ έκανε πλάκα στο ντέρμπι κορυφής και πήρε πίσω την πρωτιά

Άλλαξε ξανά κάτοικο η κορυφή του πρωταθλήματος Futsal, μετά το εντυπωσιακό διπλό της ΑΕΛ επί της Ομόνοιας. Οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 6-2 το τριφύλλι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», επιστρέφοντας στην πρώτη θέση τέσσερις μέρες μετά την ήττα τους από τον ΑΠΟΕΛ που τους είχε ρίξει στη δεύτερη.

Η ΑΕΛ με την τρίτη φετινή της νίκη κόντρα στην Ομόνοια έφτασε τους 41 βαθμούς αφήνοντας τους δεύτερους πλέον πράσινους στους 40, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της πρώτης φάσης.

Στους άλλους αγώνες της 17ης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 6-3 την Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» και κλείδωσε μαθηματικά την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, καθώς η ΑΕΚ έμεινε ισόπαλη 4-4 με τον Αραράτ στο «Κίτιον».

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 89-49 41
2. Ομόνοια 88-55 40
3. ΑΠΟΕΛ 81-68 29
4. Skylink ΑΕΚ 53-65 18
5. Αραράτ 51-83 14
6. Ανόρθωση 44-86 4

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ