Μόνη στην κορυφή η Ομόνοια, νέες απώλειες για ΑΕΛ, νίκη για ΑΠΟΕΛ

Δημοσιεύθηκε 21.11.2022
Μόνη στην κορυφή η Ομόνοια, νέες απώλειες για ΑΕΛ, νίκη για ΑΠΟΕΛ

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Futsal ανέβηκε η Ομόνοια, η οποία επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ανόρθωσης, για την όγδοη αγωνιστική.

Οι πράσινοι, μια βδομάδα μετά τη νίκη τους επί της («απόλυτης» μέχρι τότε) ΑΕΛ, την οποία είχαν πιάσει στην πρώτη θέση, πήραν νέο τρίποντο και σε συνδυασμό με τις νέες απώλειες των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι έμειναν στο 4-4 με την ΑΕΚ, είναι μόνοι πρώτοι, με τους Λεμεσιανούς να υποχωρούν για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εκτός έδρας τον Αραράτ με 4-1.

Η βαθμολογία:

1. Ομόνοια 21 (39-18)

2. ΑΕΛ 19 (50-33)

3. ΑΠΟΕΛ 13 (42-35)

4. Αραράτ 9 (22-37)

5. ΑΕΚ 8 (22-29)

6. Ανόρθωση 0 (20-42)

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ