Μόλις η πρώτη φορά για Ρονάλντο!

Δημοσιεύθηκε 6.7.2024
Μόλις η πρώτη φορά για Ρονάλντο!

Είπε αντίο η Πορτογαλία από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, ένα άστοχο από τον Ζοάο Φέλιξ, έστειλε τη Γαλλία στα ημιτελικά.

Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέρησε χωρίς να σκοράρει, παρόλο που έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια και προσπάθησε πολύ. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά στην καριέρα του που έμεινε «άσφαιρος» σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική του.

Από το 2004, ο CR7 πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ στα Μουντιάλ ή τα Euro που συμμετείχε. Αν τα κατάφερνε θα γινόταν ο πρώτος που έχει αγωνιστεί και σκοράρει σε έξι Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ