Ο Ντε Λα Φουέντε κατέκτησε το Euro U21 κόντρα στη Γερμανία με πέντε παίκτες της τωρινής Ισπανίας!

Δημοσιεύθηκε 6.7.2024
Ο Ντε Λα Φουέντε κατέκτησε το Euro U21 κόντρα στη Γερμανία με πέντε παίκτες της τωρινής Ισπανίας!

Την τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά πανηγύρισε χθες στη Στουτγκάρδη η Ισπανία. Η «Φούρια Ρόχα» κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της οικοδέσποινας Γερμανίας στην παρατάση με γκολ του Μικέλ Μερίνο, στο προτελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, τσεκάροντας το εισιτήριο των Ίβηρων για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε έπαιξε με τη φωτιά αντικαθιστώντας όλη του την επιθετική γραμμή ωστόσο στο τέλος είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν και να προκρίνονται στα ημιτελικά. Ο 63χρονος προπονητής γνωρίζει αρκετούς από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές της Ισπανίας.

Μπορεί ο Ντε Λα Φουέντε να μην είναι τόσο έμπειρος όσον αφορά το συγκεκριμένο επίπεδο, ωστόσο η συνύπαρξη του στο παρελθόν με πολλά από τα μέλη της 26αδας της «Φούρια Ρόχα» έχει παίξει τον δικό της ρόλο στην μέχρι τώρα εκπληκτική πορεία της Ισπανίας στο Euro 2024. Πέντε χρόνια πριν, το καλοκαίρι του 2019 η Ισπανία κατακτούσε την Ευρώπη σε επίπεδο U21. Οι νέοι της Ισπανίας είχαν επικρατήσει της Γερμανίας στον τελικό του EURO της κατηγορίας U21 με προπονητή τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε.

Ο τωρινός προπονητής της εθνικής ανδρών της Ισπανίας είχε οδηγήσει τα πιτσιρίκια της «Φούρια Ρόχα» στην κορυφή της Ευρώπης. Και μάλιστα το είχε κάνει, έχοντας στην αποστολή του πέντε ποδοσφαιριστές που έχει και τώρα στα γήπεδα της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, «παρών» ήταν σε εκείνο το ευρωπαϊκό οι Ντάνι Όλμο, Μικέλ Μερίνο, Ουνάι Σιμόν, Φαμπιάν Ρουίθ και Μικέλ Ογιαρθάμπαλ. Πέντε ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Ντε Λα Φουέντε χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τη Γερμανία για τη φάση των προημιτελικών του Euro 2024.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ