Ταχύτερος ο Φερστάπεν στο FP3 της Σουζούκα

Δημοσιεύθηκε 6.4.2024
Ταχύτερος ο Φερστάπεν στο FP3 της Σουζούκα

O Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Formula 1 στην πίστα της Σουζούκα.

Η δράση στο Grand Prix Ιαπωνίας, τoν τέταρτο φετινό αγώνα της Formula 1, συνεχίστηκε με το FP3, που ήταν η τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών. Σε αντίθεση με το FP2, o καιρός έκανε το χατίρι σε ομάδες και οδηγούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία ακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα για 60 λεπτά.

Ταχύτερος στο FP3 ήταν ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing. O οδηγός της Red Bull Racing με τη μαλακή γόμα ελαστικών σημείωσε χρόνο 1:29,563 στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας και ήταν δύο δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος του Σέρχιο Πέρεζ, ο οποίος ολοκλήρωσε το 1-2 για την αυστριακή ομάδα.

Στις θέσεις 3 και 4 ήταν οι οδηγοί της Mercedes-AMG, με τον Τζορτζ Ράσελ να ξεπερνά για λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Λιούις Χάμιλτον. Η Mercedes W15 δείχνει αρκετά γρήγορη στη Σουζούκα και υπολείπεται της Red Bull RB20 μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

Ακολούθησαν οι Φερνάντο Αλόνσο και Λάντο Νόρις, οι οποίοι ήταν μισό δευτερόλεπτο μακριά από την κορυφή. Σε χαμηλές «πτήσεις» οι οδηγοί της Scuderia Ferrari, με τον Κάρλος Σάινθ να είναι ο ταχύτερος εκ των δύο, μόλις στην 7η θέση. Εντός της πρώτης 10άδας κατάφερε να μπει ο Γιούκι Τσουνόντα της RB με την 9η ταχύτερη επίδοση.

Αποτελέσματα FP3 GP Ιαπωνίας

4816234979263245 image

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Αόρατος» ξανά ο Φερστάπεν, κέρδισε άνετα και το Sprint του Μαϊάμι

«Αόρατος» ξανά ο Φερστάπεν, κέρδισε άνετα και το Sprint του Μαϊάμι

«Αόρατος» ξανά ο Φερστάπεν, κέρδισε άνετα και το Sprint του Μαϊάμι