Μπέρμαν: «θα ήταν φανταστικό αν άνοιγε μια πόρτα για τη Formula 1»

Δημοσιεύθηκε 10.3.2024
Μπέρμαν: «θα ήταν φανταστικό αν άνοιγε μια πόρτα για τη Formula 1»

Ο 18χρονος Όλιβερ Μπέρμαν έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1 και παράλληλα έγινε ο νεότερος πιλότος που κάνει πρεμιέρα με μονοθέσιο της Ferrari, με τον νεαρό Άγγλο να εκφράζει τα συναισθήματά του. «Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, διότι δεν νομίζω ότι θα είμαι στη Formula 1 για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αυτός ήταν ο στόχος μου, να κάνω μια σπουδαία εμφάνιση αυτό το διήμερο. Νομίζω ότι έκανα αξιοπρεπή δουλειά, οπότε είναι εντάξει.

Μόνο αυτό μπορώ να κάνω, να συνεχίσω να πιέζω στη F2 και να έχω τα δάκτυλά μου σταυρωμένα. Έχω να κάνω πολλές ελεύθερες δοκιμές με τη Haas φέτος, οπότε ανυπομονώ να χτίσω μια καλή σχέση μαζί τους και να συγκεντρώσω περισσότερα χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο. Ελπίζω ότι θα ανοίξει μια πόρτα, αυτό θα ήταν φανταστικό. Το αυτοκίνητο πετούσε, οπότε σίγουρα αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά νομίζω ότι εκτελέσαμε καθαρά τον αγώνα, χωρίς λάθη, κι αυτό είναι ακριβώς ό,τι αποζητούσαμε οπότε είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ