Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Άντρη Ελευθερίου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 21.10.2024
Αποχωρεί από την ενεργό δράση η Άντρη Ελευθερίου
«Ένας αληθινός πρωταθλητής, πρέπει να ξέρει που να σταματήσει»μ, το μήνυμα της

Η Άντρη Ελευθερίου ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας αθλητικής καριέρας της, μιας καριέρας γεμάτης επιτυχίες και λαμπρές στιγμές. Η κορυφαία σκοπεύτριά μας ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ενεργό δράση μετά από μία μακρά και απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή.

To μήνυμά της:

«Ένας αληθινός πρωταθλητής, πρέπει να ξέρει που να σταματήσει»

Έτσι και εγώ, ανακοινώνω και δημόσια την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση με το τέλος της χρονιάς 2024»

Είμαι περήφανη γιατί έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα ξεχωριστά όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει κότσια και ψυχική δύναμη ο πρωταθλητισμός και πιστεύω ότι τα είχα. Είμαι περήφανη γιατί κατάφερα να προβάλω την μικρή μας Κύπρο στο εξωτερικό και σε όλο τον κόσμο με τις διακρίσεις και επιτυχίες μου σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Πολύ δύσκολο αλλά συνάμα όμορφο ταξίδι ο πρωταθλητισμός. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που μου δόθηκε το ταλέντο για να το ζήσω.

Η σκοποβολή ήταν είναι και θα είναι η αγάπη μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους ήταν δίπλα μου σε αυτό. Τους πιστούς χορηγούς μου, την Ομοσπονδία μου ΣΚΟΚ , το Σωματείο μου ΣΚΟΛΕΜ, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Παράγοντες , Προπονητές, Συναθλητές, την Πολιτεία για την επίσης πολύτιμη στήριξη μέσω του Σχεδίου Επαγγελματικής Αποκατάστασης και όλο τον κόσμο για την στήριξη, υποστήριξη, αγάπη του και ευχές του όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και συγκεκριμένα τον πατέρα μου καθώς και τον αείμνηστο θείο μου (Λάκη Σιήρο) που με προώθησαν στην σκοποβολή σε μικρή ηλικία, με στήριξαν και υποστήριξαν για να καταφέρω να βρεθώ στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου πάμπολλες φορές, για να καταφέρω να βρεθώ στην κατηγορία των ελίτ αθλητών του κόσμου.

Η επιβράβευση μου σε όλους σας εκτός από το τεράστιο ευχαριστώ μου είναι ότι με την βοήθεια σας, γράψαμε Ιστορία.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην σύζυγο, προπονήτρια και δυνατό μου στήριγμα Ντιάνα, που ήταν και εξακολουθεί να είναι δίπλα μου. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη που «άντεξε» σε όλη την πίεση, ιδιοτροπία και δυσκολία του «δικού μου» πρωταθλητισμού.

Σας ευχαριστώ όλους για ακόμη μια φορά από καρδιάς.

Παραδίδω λοιπόν την σκυτάλη στα νεαρά μας ταλέντα, τα νιάτα μας και τους εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία πάνω από όλα και αμέτρητες επιτυχίες.

Κυνηγήστε τα όνειρα σας . .

Είμαι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε «

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας στην Αθηένου

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας στην Αθηένου

Εορτασμός Ολυμπιακής Ημέρας στην Αθηένου

Αποχωρεί από την ενεργό δράση η κορυφαία σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου

Αποχωρεί από την ενεργό δράση η κορυφαία σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου

Αποχωρεί από την ενεργό δράση η κορυφαία σκοπεύτρια Άντρη Ελευθερίου

H KEΠΕ βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στη σεζόν

H KEΠΕ βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στη σεζόν

H KEΠΕ βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν στη σεζόν