ΑΕΚ για Αλκή: «Μας λυπεί η απόφαση. Στη διάθεση των διοικούντων της για βοήθεια»

Δημοσιεύθηκε 27.1.2023
ΑΕΚ για Αλκή: «Μας λυπεί η απόφαση. Στη διάθεση των διοικούντων της για βοήθεια»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη λύπη της για την αναστολή λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αλκής εξέδωσε η ΑΕΚ, αναφέροντας πως θέτει τον εαυτό της στη διάθεση των διοικούντων της ομάδας για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να παράσχει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ:

Η απόφαση αναστολής λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της συμπολίτισσας ΑΛΚΗΣ, μας λυπεί ιδιαίτερα. Ρίχνουμε χέρι φιλίας στους διοικούντες και στα μέλη της Αθάνατης και θέτουμε τον εαυτό μας στην διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια ενδεχομένως να μπορούμε να παρέχουμε.

Ως Σκαλιωτες, νιώθουμε την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση, να εκφράσουμε τόσο την συμπαράσταση μας στο άλλο ιστορικό Σωματείο της πόλης μας όσο και την βούληση μας όπως αυτή εκφραστεί εμπράκτως.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ