Η έναρξη της προετοιμασίας, τα φιλικά και η ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε 28.6.2024
Η έναρξη της προετοιμασίας, τα φιλικά και η ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ

Tις λεπτομέρειες που αφορούν τον πορεία της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά ανακοίνωσε η ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές της οποίας θα μαζευτούν για πρώτη φορά στις 4 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τη έναρξη και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 04 Ιουλίου, όπου οι ποδοσφαιριστές μας θα υποβληθούν σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 08 Ιουλίου, και θα διεξάγονται στο Προπονητικό Κέντρο στο Τσίρειο με μονές ή/και διπλές προπονήσεις καθημερινά.

Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση για το κοινό στο Προπονητικό Κέντρο Ακαδημιών στο Κολόσσι, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα σε δράση. Περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη προπόνηση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες είναι:

  1. Τετάρτη, 17 Ιουλίου, με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας.
  2. Σάββατο, 20 Ιουλίου, με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου εκτός έδρας.
  3. Παρασκευή 26 Ιουλίου, με την Ανόρθωση Αμμοχώστου στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα μεταβεί στην Πολωνία για περίπου δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πολωνία, θα πραγματοποιηθούν τρία φιλικά παιχνίδια, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 08 Αυγούστου και θα δώσει ακόμη δύο φιλικούς αγώνες μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 24/25 Αυγούστου.

Στις 09 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας κατά την διάρκεια του Fan Day. Λεπτομέρειες για την εν λόγω εκδήλωση θα ανακοινωθούν αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια και την προετοιμασία της ομάδας θα ανακοινώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

ΒΙΝΤΕΟ: Λούθερ Σινγκ, τι άλλο μπορείς να κάνεις;

ΒΙΝΤΕΟ: Λούθερ Σινγκ, τι άλλο μπορείς να κάνεις;

ΒΙΝΤΕΟ: Λούθερ Σινγκ, τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Πάει Παρίσι ο Ντε Λούκας

Πάει Παρίσι ο Ντε Λούκας

Πάει Παρίσι ο Ντε Λούκας

Ανακοίνωσε Σινγκ για τα «φτερά»

Ανακοίνωσε Σινγκ για τα «φτερά»

Ανακοίνωσε Σινγκ για τα «φτερά»