Πήρε επίσημη μορφή ο «γάμος» της ΑΕΛ με τον Κόλμαν

Δημοσιεύθηκε 25.5.2024
Πήρε επίσημη μορφή ο «γάμος» της ΑΕΛ με τον Κόλμαν

Στην εποχή Κρις Κόλμαν πέρασε και επίσημα η ΑΕΛ. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ουαλου τεχνικού. Δεν γίνεται αναφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ενώ στο δελτίο Τύπου σημειώνεται πως η διοίκηση με αυτή την πρόσληψη, δείχνει την αποφασιστικότητά της.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας«», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Chris Coleman στην θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο κ. Coleman, με μακρά εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα, θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

Ο κ. Coleman έχει πλούσια προπονητική εμπειρία μέσα από την οποία κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Ουαλίας από το 2012 έως το 2017, όπου κατάφερε να την οδηγήσει στην πιο επιτυχημένη της πορεία μέχρι και σήμερα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016. Αυτή η επιτυχία αποτελεί ιστορικό ορόσημο για την χώρα κάτι που αποδεικνύει τις εξαιρετικές προπονητικές του ικανότητες.

Επιπλέον, ο κ. Coleman έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους υψηλού επιπέδου, όπως η Fulham στην Premier League, η Sunderland, η Coventry και η Real Sociedad στην Ισπανία. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο ήταν προπονητής του Ατρομήτου στην Ελλάδα. Η πορεία του έχει χαρακτηριστεί από την ικανότητά του να βελτιώνει την απόδοση των ομάδων που αναλαμβάνει και να επιτυγχάνει σημαντικά αποτελέσματα.

Η πρόσληψη του κ. Coleman αναδεικνύει την αποφασιστικότητα του Διοικητικού Συμβουλίου να αναβαθμίσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας και να επιδιώξει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία, η στρατηγική σκέψη και η ηγετική του ικανότητα θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Chris Coleman στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δώστε χρόνο και στους νεαρούς

Δώστε χρόνο και στους νεαρούς

Δώστε χρόνο και στους νεαρούς

Με σχεδόν κενό τον κατάλογo η ΑΕΛ

Με σχεδόν κενό τον κατάλογo η ΑΕΛ

Με σχεδόν κενό τον κατάλογo η ΑΕΛ

Πήρε τον αρχηγό της Ομόνοιας η ΑΕΛ!

Πήρε τον αρχηγό της Ομόνοιας η ΑΕΛ!

Πήρε τον αρχηγό της Ομόνοιας η ΑΕΛ!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Euro 2024

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Euro 2024

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Euro 2024