Πολύ δύσκολο να δώσει τέτοιο ποσό η ΑΕΚ

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 3.7.2024
Πολύ δύσκολο να δώσει τέτοιο ποσό η ΑΕΚ

Θα πάρει κι άλλον επιθετικό η ΑΕΚ, εκτός από τον Καμπρέρα, αλλά αυτός ενδεχομένως να μην είναι ο Ισπανός Ντάνιελ Εσκρίχε… Τουλάχιστον όχι με τα ποσά που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας. Εκτός κι αν το «αφεντικό τρελάθηκε» και θα καταβάλει 700 χιλιάδες ευρώ στην Αλμπαθέτε για ν’ αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, πληρώνοντάς τον με 300 χιλιάρικα τον χρόνο! Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτηση του δημοσιογράφου Μίρκο Ντέλιτς, η ομάδα της Λάρνακας θ’ αποκτήσει τον 26χρονο (24/3/1998) Ισπανό επιθετικό Ντάνιελ Εσκρίχε, πληρώνοντας το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ στην Αλμπαθέτε (ομάδα της Segunda Division της Ισπανίας), στην οποία αγωνίστηκε σε 33 αγώνες κατά τη λήξασα σεζόν, πετυχαίνοντας τρία γκολ (έχοντας και τέσσερις ασίστ).

Όπως γίνεται αντιληπτό, ένα τέτοιο υψηλό ποσό θεωρείται απίθανο να πληρώσει η ΑΕΚ, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι στις οικονομικές της δυνατότητες. Η ανάρτηση του Μίρκο Ντέλιτς αναφέρει ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ντάνιελ Εσκρίχε, καταβάλλοντας στην Αλμπαθέτε 700 χιλιάδες ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 300 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Ούτε αυτό το ποσό φαντάζει εύκολο να πληρώνει ετησίως η ομάδα της Λάρνακας. Πάντως, ο εν λόγω δημοσιογράφος προχωρεί κι ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις 4 Ιουλίου (αύριο) στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Άγιος Ραφαήλ», στη Λάρνακα. Μένει να δούμε, λοιπόν, εάν ευσταθούν όλες αυτές οι πληροφορίες και κυρίως τα ποσά που αναφέρονται για την αγορά και τις ετήσιες απολαβές του παίκτη. Ο Εσκρίχε αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, αλλά μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Θέσεις στις οποίες ψάχνεται για ενίσχυση ο Ρόκα.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, σήμερα (03/07), στις 7μ.μ., η ΑΕΚ θα δώσει το δεύτερό της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Θα είναι σαφώς πιο δυνατό τεστ συγκριτικά με το πρώτο φιλικό εναντίον της ολλανδικής Ντε Μπος (ήττα 2-1), με τον Χουάν Φεράντο να βγάζει εκ νέου χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών του. Στον σημερινό αγώνα ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Έντσο Καμπρέρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο

Δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο

Δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο

Δίνει χρήματα για χρησιμοποίηση Κυπρίων η ΚΟΠ!

Δίνει χρήματα για χρησιμοποίηση Κυπρίων η ΚΟΠ!

Δίνει χρήματα για χρησιμοποίηση Κυπρίων η ΚΟΠ!

«Ένα καλό τεστ...»

«Ένα καλό τεστ...»

«Ένα καλό τεστ...»

Έχασε (με το ίδιο σκορ) και από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Έχασε (με το ίδιο σκορ) και από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Έχασε (με το ίδιο σκορ) και από τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ