Τελευταίες ανάσες πριν τα... βάσανα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 15.6.2024
Τελευταίες ανάσες πριν τα... βάσανα

Σε τροχιά προετοιμασίας εισέρχεται σιγά - σιγά η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο ξεγνοιασιάς καθότι από Δευτέρας αρχίζουν τα «βάσανα», αρχικά με τις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις το διήμερο 17-18 Ιουνίου, και μετέπειτα με τις πρώτες προπονήσεις. Στις 19/6 η ομάδα της Λάρνακας θα μάθει τον αντίπαλό της για τον β΄ προκριματικό γύρο του Conference League. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (24/06). Θυμίζουμε ότι μεθαύριο Δευτέρα, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί και η δημοσιογραφική διάσκεψη για την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, του Ισπανού Χουάν Φεράντο.

Η παρουσίαση του 43χρονου τεχνικού θα γίνει στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα». Οι κιτρινοπράσινοι θα αναχωρήσουν στις 26 Ιουνίου για την πόλη Τέγκελεν της Ολλανδίας, όπου μέχρι τις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Κατά την παραμονή τους στην Ολλανδία θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους την Ντε Μπος (Β΄κατηγορία Ολλανδίας) στις 29 Ιουνίου, τον ΠΑΟΚ στις 3 Ιουλίου και τη βελγική Σερκλ Μπριζ στις 6 Ιουλίου.

Αναμένονται προσθήκες

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική όσον αφορά κάποιες από τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που απασχολούν την ομάδα. Ο Τσάβι Ρόκα επιθυμεί όπως πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Έντσο Καμπρέρα καθώς και οι περιπτώσεις Πονς και Τόνγκια, οι οποίες, ανάλογα με την κατάληξή τους, θα κρίνουν και τις μετέπειτα μεταγραφικές κινήσεις. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ απέκτησε τον 29χρονο αμυντικό Γκόντσγουιλ Εκπολό, τον 33χρονο τερματοφύλακα Ζλάταν Αλομέροβιτς και τον 32χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Μάριο Δημητρίου. Επίσημα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Τρισκόφσκι, Λόπες, Κάσας, Τόμοβιτς, Ντιουνκού, Ερερίν και Πίριτς. Αντίθετα, ανανέωσαν οι Γκαρσία, Γκάμα, Ναούμ και Παρασκευά. Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Χρβόγε Μιλίσεβιτς, η θέση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του.

Στο μεταξύ, η τακτική γενική συνέλευση των μελών της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Ιουνίου, στις 6.30μ.μ., στο ξενοδοχείο Radisson Blu. Ο Άντρος Καραπατάκης αναμένεται να πάρει εντολή για να συνεχίσει να ηγείται του σωματείου και για την επόμενη διετία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η ΑΕΚ

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Μεγάλες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ομάδα της β’ κατηγορίας απέναντι στην ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ

Ξεκινάει από Ουγγαρία ή Ρουμανία η ΑΕΚ