AEK: Χωρίς υποτίμηση... να ξεγνοιάσει γρήγορα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 8.2.2023
AEK: Χωρίς υποτίμηση... να ξεγνοιάσει γρήγορα

Να «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας ώστε να επικεντρωθεί και να φυλάξει δυνάμεις ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Ντνίπρο, θα επιδιώξει η ΑΕΚ στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής (10/02, 18:00). Οι παίκτες του Όλτρα έμαθαν φέτος να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο, ανεξαρτήτου ονόματος και βαθμολογικής θέσης, και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής. Άλλωστε, η σοβαρότητα είναι ένα από τα βασικά ατού των Λαρνακέων στη φετινή εκπληκτική τους πορεία στο πρωτάθλημα. Χωρίς ίχνος υποτίμησης, λοιπόν, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο σερί νικών και παράλληλα να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Μ’ ενδεχόμενο τρίποντο την Παρασκευή σε βάρος του Ακρίτα, οι κιτρινοπράσινοι βάζουν πίεση στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας ενόψει της δύσκολης εξόδου που θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο στο «Τάσος Μάρκου». Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία. Η ομάδα θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για το τρίποντο όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να κάνει συντήρηση δυνάμεων κι ενδεχομένως να προφυλάξει και παίκτες ενόψει Ντνίπρο.

Επιπρόσθετα, ενδεχόμενη νίκη επί του Ακρίτα θα προσδώσει καλή ψυχολογία στους Λαρνακείς, για να πάνε με τους καλύτερους οιωνούς στο πρώτο ραντεβού με τους πρωτοπόρους του ουκρανικού πρωταθλήματος (είναι στο +5 από τη 2η Σαχτάρ).

Τα αγωνιστικά δεδομένα

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ευελπιστεί ότι θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Χλώρακας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, παρόλο που δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός ποδοσφαιριστή εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος από αγωνιστικής άποψης. Οι Τρισκόφσκι και Γκαρσία προπονήθηκαν χθες κανονικά και θα είναι διαθέσιμοι. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιάκολις που έχει διάστρεμμα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι παραμένουν οι Άλτμαν και Γκιούρτσο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Δεν θα υπάρξει ΑΠΟΕΛ αν δεν υπάρξει Ανόρθωση

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Ο τρίτος να΄ναι αλλιώς!

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

Φράνκο Τόνγκια: Ο άνθρωπός τους

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»

«Είμαστε στο όριο της υπέρβασης...»