ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Τιτανομαχία στην «Αρένα»

Δημοσιεύθηκε 27.1.2023
ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ: Τιτανομαχία στην «Αρένα»

«Καθηλώνει» την ποδοσφαιρική Κύπρο το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου (28/1, 17:00). Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» της, σε μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων των τελευταίων μηνών και οι οποίες βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις.

Με έπαθλο την κορυφή, οι πρωτοπόροι κιτρινοπράσινοι του Χοσέ Λουίς Όλτρα φιλοξενούν τους δεύτερους γαλαζοκίτρινους του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Διαφορετικά, η καλύτερη έδρα υποδέχεται την ομάδα με τις καλύτερες επιδόσεις εκτός έδρας!

Είναι εντυπωσιακός ο απολογισμός των Λαρνακέων στο «ΑΕΚ Αρένα», όπου είναι αήττητοι, μετρούν εννέα σερί νίκες και κατέγραψαν απώλειες μόνο στην ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Δόξα. Εξίσου εντυπωσιακός κι αυτός των πρωτευουσιάνων στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, όπου μετρούν οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Με άλλα λόγια, μιλάμε για μια τιτανομαχία, η οποία ναι μεν δεν θα καθορίσει και τόσα πολλά σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου (δεν θα μπορούσε να είναι καθοριστικό το ντέρμπι με άλλες 15 αγωνιστικές μπροστά μας), όμως μπορεί να διαμορφώσει την προοπτική των ομάδων. Όπως και να το κάνουμε, θα 'ναι διαφορετικά τα δεδομένα με νίκη της ΑΕΚ που θα τη στείλει στο +4 και διαφορετικά με διπλό του ΑΠΟΕΛ που θα τον ανεβάσει στην κορυφή και στο +2 από την αντίπαλό του.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Όλτρα δύσκολα θα υπολογίζει στον Ιβάν Τρισκόφσκι, ενώ μετράει μπόλικες επιστροφές, καθώς στη διάθεσή του τέθηκαν οι Μάμας, Γκαρθία που εξέτισαν την τιμωρία τους κι οι Λόπες, Χριστοφόρου οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημά τους. Για πρώτη φορά στην αποστολή θα είναι ο Γιάκολιτς.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ ο Μιλόγεβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δώνη και Βιγιαφάνες ενώ ο Μπεν, που έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή κόντρα στον Ακρίτα, «φλερτάρει» για πρώτη φορά με την ενδεκάδα, ενώ στην αποστολή ενδέχεται να είναι για πρώτη φορά ο Μακέντα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Τα «θύματα» του Μάριου Ηλία

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Πένθος στην ΑΕΚ

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Χρειάζεται το… αυτονόητο πριν τον τελικό

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ